نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 21 مهر 1399 | بازدیدها: 555
0
در تابستان 1995، جف بزوس فرد لاغر وسواسیای بود که در یک زیرزمین به همراه همسرش کتابها را داخل جعبه بستهبندی میکرد. امروز، پس از 25 سال، او احتمالاً بانفوذترین فرد قرن 21 است: یک ورزشکار که طلاق گرفته است و عملیات فضایی و اداره روزنامهها را بهعنوان تفریح انجام میدهد و از وارن بافت تحسین و از دونالد ترامپ زخمزبان میشنود. آمازون، شرکت او، دیگر تنها یک کتابفروشی نیست، بلکه مجموعهای از هلدینگها به ارزش 3 /1 تریلیون دلار است که مصرفکنندگان عاشق آناند، سیاستمداران عاشق نفرت از آن و سرمایهگذاران و رقبا یاد گرفتهاند که هیچگاه علیه آن شرطی نبندند. اینک همهگیری ویروس باعث تقویت موجی دیجیتالی شده است که نشان میدهد چقدر آمازون برای زندگی روزمره در آمریکا و اروپا مهم است؛ آنهم به علت نقش حیاتی آن در تجارت الکترونیک، لجستیک و پردازش ابری. در پاسخ به منتقدان آقای بزوس مشغلههای جانبیاش را کناری نهاده و به مدیریت روزانه بازگشته است. در نگاهی سرسری، زمانی بهتر از این وجود نمیداشت، اما چهارمین شرکت ارزشمند دنیا با مشکلاتی روبهروست: یک قرارداد اجتماعی فرسایشی، وضعیت مالی متورم و رقبایی با انرژی و قدرت تازه.
موضوع: اقتصاد جهان, کارآفرینی, دانستنی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 5 آبان 1398 | بازدیدها: 2743
0
هنگامی که استیو جابز در سال ۱۹۹۷ به اپل بازگشت؛ این شرکت در وضعیت بسیار سختی قرار داشت. در آن زمان، اپل خودش را یک شرکت خلق و مبتکر معرفی کرده بود ولی به شدت مشکل سوءمدیریت و عدم تمرکز داشت. اپلی که با شرکت فعلی متفاوت است.
اپل امروز بنای خود را روی سادگی و کیفیت نهاده است و دهها محصول پر فروش در بازار دارد که شاید خلاقانه و منحصربهفرد نباشند ولی موفقیت این شرکت را تضمین کردند.
موضوع: کارآفرینی, عمومی, دانستنی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 21 تیر 1398 | بازدیدها: 2777
0
گروه معظم چینی تجارت الکترونیک علیبابا توانست در طی یکروز رکورد فروش سال 2018 را بشکند. این گروه تجاری موفق شد در روز Double 11 که به عنوان بزرگترین روز خرید در کشور چین محسوب میشود، بیش از 30.9 میلیارد دلار فروش داشته باشد. در ادامه موفقیتهای خیره کننده علیبابا در عرصه تجارت اینترنتی، آنها اهداف بلندمدت و البته بلندپروازانه خود را هم اعلام نمودند.
شرکت قصد دارد تا سال 2036، بیش از دو میلیارد مشتری را تحت پوشش خدمات خرید آنلاین خود قرار دهد. به علاوه آنها در نظر دارند بتوانند کلیه خریدها را در عرض 72 ساعت به هر نقطه از دنیا ارسال و به دست خریدار برسانند. همچنین در این بین تعداد شرکتهای فروش همکار خود را به 10 میلیون شرکت ارتقا دهند!
موضوع: اقتصاد جهان, کارآفرینی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 14 اسفند 1397 | بازدیدها: 1189
0
ظاهرا تاسیس یک شرکت بزرگ و مهم تکنولوژی نمیتواند دلیل کافی برای جلوگیری از اخراج و برکناری از این شرکت باشد. استیو جابز شاید بهترین نمونه در این مورد باشد؛ او اپل را ترک کرد یا کنار گذاشته شد (بسته به دیدگاه شما به عملکرد او در این شرکت) و سپس شرکت دیگری تاسیس کرد و تا زمان بازگشت دوبارهاش به اپل، تمام وقتش را صرف این شرکت تازه تاسیس کرد.
اتفاقهای مشابه این در سالهای اخیر هم افتادهاند و شاید یکی از جنجالی ترین آنها اخراج تراویس کالانیک مدیرعامل شرکت اوبر باشد. با این اوصاف تاسیس یک شرکت تکنولوژی که بعدها به یکی از موفقترین و موثرترین شرکتهای جهان تبدیل شود، نمیتواند تضمینی برای باقی ماندن موسسان و مدیران آن در جایگاه خودشان باشد. درست به همین دلیل هم مجله آنلاین بیزینس اینسایدر به بررسی و معرفی معروفترین و مهمترین مدیران تکنولوژی که از شرکتشان اخراج شده یا کنار گذاشته شدند، پرداخته است.
موضوع: اقتصاد جهان, اقتصاد و سیاست, خبرهای اقتصادی, کارآفرینی, دانستنی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 3 اردیبهشت 1397 | بازدیدها: 1874
0
ما کلا به اقتدار و قطعیت در کارها و تصمیمهایمان نیازمندیم چراکه مغزهایمان برای دریافت چیزهای خوب آمادگی ندارد و این آمادگی نداشتن همراه با ترس نیز هست. همانطور که عدم اطمینان ما افزایش پیدا می کند، هر چقدر که این عدم اطمینان بیشتر می شود، مغز کنترل خود را به بخش کنترل «احساسات مغز» میسپارد؛ جایی که احساساتی نظیر وحشت و اضطراب در آن به وجود میآیند.
موضوع: کارآفرینی, عمومی, دانستنی, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 24 فروردین 1397 | بازدیدها: 2274
0
همان طور که احتمالاً می دانید گروه علی بابا یک مجموعه چینی است که خدمات تجاری متنوعی را از طریق بستر اینترنت ارائه می دهد. این کمپانی در سال 1999 توسط «جک ما» و با همکاری «پنگ لی» تأسیس شد و از سال 2001 به سوددهی رسید. علی بابا در سال 2003 وبسایت «Taobao» را برای رقابت مستقیم با eBay راه اندازی کرد و یک سال بعد سیستم پرداخت آنلاین «Alipay» را معرفی نمود.
علی بابا در سال 2014 به صورت عمومی سهام خود را عرضه کرد و جک ما با ثروتی که از این راه به دست آورد، تبدیل به سی و ششمین ثروتمند دنیا شد. دنیل ژانگ در حال حاضر مدیر اجرایی گروه علی بابا بوده و جک ما سهامدار اصلی و رئیس هیئت مدیره آن است.
موضوع: اقتصاد جهان, کارآفرینی, عمومی, دانستنی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 16 فروردین 1397 | بازدیدها: 2184
0
لارن پاول جابز همسر استیو جابز فقید و یکی از ثروتمندترین و موفقترین زنان در آمریکاست. شاید بسیاری از مردم، ثروت هنگفت او را فقط به شوهرش نسبت دهند و از این لحاظ، او را بسیار خوششانس بدانند، اما باید بدانید که درصد زیادی از دارایی او، با سعی و تلاش خودش و ایدههای فوقالعادهای که در سر دارد، بهدست آمده است. او یکی از تاجران و کارآفرینان موفق است و در زمینههای متعددی فعالیت دارد. این مطلب، شما را بهطور کامل با این مدیر موفق آشنا میکند.
موضوع: کارآفرینی, دانستنی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 4 فروردین 1397 | بازدیدها: 1487
0
جمهوری دموکراتیک تیمور شرقی کشوری است واقع در جنوب شرق آسیا که پایتخت آن شهر دیلی است. تیمور شرقی که بیش از یک میلیون جمعیت دارد، بعد از مدتها که مستعمره پرتقال و اندونزی بود، تازه استقلال یافته است.
در اواخر سال ۱۹۹۹، ۷۰ درصد زیرساختهای اقتصادی تیمور شرقی توسط نظامیان اندونزیایی و شبهنظامیان تخریب شد و به دنبال آن نزدیک به ۲۶۰ هزار نفر از مردم تیمور شرقی از این کشور مهاجرت کردند. با به استقلال رسیدن این کشور در سال ۲۰۰۲، سازمان ملل با کمک دیگر سازمانهای بینالمللی شروع به بازسازی زیرساختهای تخریب شده کردند و تنها در عرض چند ماه، نزدیک به ۵۰ هزار نفر از مهاجران به کشور بازگشتند.
موضوع: اقتصاد جهان, کارآفرینی, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 20 بهمن 1396 | بازدیدها: 2002
0
درحالی که سیلیکونولی روندی نزولی در پیش گرفته است، سئول همچنان به روند صعودی خود در نوآوری ادامه میدهد.
بر اساس گزارش شاخص نوآوری بلومبرگ ۲۰۱۸ ایالات متحده برای نخستین بار در شش سال اخیر از میان ۱۰ کشور برتر این رتبهبندی خارج شد. این در حالی است که کوریای جنوبی و سویدن رتبههای اول و دوم را به خود اختصاص دادهاند.
این شاخص کشورها را بر اساس هفت ضابطه شامل هزینههای تحقیق و توسعه و تراکم شرکتهای دولتی هایتک رتبهبندی میکند.
موضوع: اقتصاد جهان, اقتصاد و سیاست, کارآفرینی, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 28 دی 1396 | بازدیدها: 2303
0
اگر برایتان سوال است که بر چه اساسی کار هایتان را انجام می دهید، جواب در اینست که در واقع از کدام سمت مغزتان بیشتر استفاده می کنید. نظریه های معروفی بیانگر این مطلب هستند که افرادی که از نیم کره راست مغزشان بیشتر استفاده می کنند، مهارت ها و ترجیحات متفاوتی با کسانی که از نیمکره ی چپ مغزشان بیشتر استفاده می کنند دارند. دوست دارید بدانید این تفاوت ها در شما چگونه ظاهر می شوند؟
با اینکه به نظر میرسد نیمکره ی چپ و راست مغز شبیه به هم و یکسانند، اما در واقع عملکرد متفاوتی از یکدیگر دارند. و بسته به اینکه افراد کدام نیمکره مغزشان فعالتر است، صفات و ویژگی های مختلفی از خود بروز می دهند.
موضوع: کارآفرینی, عمومی, انفوگرافی, دانستنی, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 14 دی 1396 | بازدیدها: 2591
0
«شرق، شرق است و غرب، غرب و ايندو هرگز به هم نخواهند رسيد.» رودیارد کیپلینگ، رماننويس انگليسي و برنده نوبل ادبيات، يك قرن پيشتر اين حرف را زده بود. مجله كارآفرين (Entrepreneur) اين نقلقول او را آورده و نوشته است: «صد سال پس از اين حرف، جهان دوباره به صورت يك پانگهآ [نام تكقاره موجود بر كره زمين پيش از جدا شدن قارهها از هم] درآمده است كه توسط فيبرهاي نوري و برندها و شبكههاي تامين مواد اوليه جهاني به هم پيوند خورده است.» اين نشريه يكي از نمادهاي اتصال و درهمآميختگي شرق و غرب را جك ما، موسس شركت عليبابا ميداند و در مطلبي به چهار روش مديريتي او پرداخته است. اين مطلب ترجمهاي است از بخشهايي از همين مقاله نشريه «كارآفرين».
موضوع: اقتصاد جهان, کارآفرینی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 20 آذر 1396 | بازدیدها: 2022
0
«کمرون و تایلر وینکلوس» در دنیای فناوری برادران دو قلوی ناشناختهای نیستند. به نظر میرسد بالاخره رویاهای بلندپروازانه آنها به ثمر نشسته و اکنون جزو ثروتمندترین افراد جهان هستند.
نزدیک به یک دهه پیش؛ نام این دو برابر بر سر زبانها افتاد و اکنون پس از ده سال دوباره تیتر اول رسانهها شدهاند. با افزایش ارزش بیتکوین در مقابل دلار و سیر صعودی شدید آن در روزها و هفتههای اخیر؛ شاهد بروز اولین میلیاردرهای بیتکوین بودیم و آنها کسی جز برادران «وینکلوس» نیستند.
موضوع: اقتصاد جهان, کارآفرینی, دانستنی, تکنولوژی و فناوری, برگرفته
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 16 شهریور 1396 | بازدیدها: 3103
0
براساس رده بندی جدید نهاد «تایم»، دانشگاه آکسفورد در شهر آکسفورد بریتانیای کبیر بهترین دانشگاه جهان شناخته شده است. دانشگاه کمبریج نیز که یک دانشگاه انگلیسی هست، با سه پله ارتقا نسبت به سال گذشته، در رده دوم بهترین دانشگاههای جهان قرار گرفته است.
این نخستین باریست که دو دانشگاه انگلیسی در رده بندی بهترین دانشگاههای جهان، با پیشی گرفتن از دانشگاههای معتبر آمریکایی، در رده نخست و دوم، قرار میگیرند.
براساس این رده بندی، در رده سوم دو دانشگاه همزمان قرار گرفته است، انستیتیوت فناوری کالیفرنیا که سال گذشته در مقام دوم قرار داشت و دانشگاه ستنفورد که سال گذشته نیز در مقام سوم قرار گرفته بود.
موضوع: اقتصاد جهان, کارآفرینی, دانستنی
نویسنده: اندیشکده | تاریخ: 1 شهریور 1396 | بازدیدها: 2220
0
وقتی صحبت از بیل گیتس میشود همه به سه واقعیت درباره وی فکر میکنند؛ این که او ثروتمندترین شخصیت جهان است، موسس یکی از بزرگترین و موفقترین کمپانیهای تکنولوژی است و فعالیتهای بشر دوستانه زیادی انجام داده است. اما در این مطلب میخواهیم شما را با 5 واقعیت درباره بیل گیتس که تا امروز از آنها بیخبر بودید، آشنا کنیم. در ادامه همراه ما باشید.
موضوع: کارآفرینی, دانستنی, تکنولوژی و فناوری, رموز موفقیت, برگرفته